Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Get on Board társasjáték

Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték
Get on Board társasjáték

Get on Board társasjáték

A Get on Board New York & London társasjátékban 2-5 játékos építi ki a városok buszútvonalait. A körülbelül 30 percig tartó játékban a játékosok különböző utasokat vesznek fel, néhányat útközben kiraknak, és megpróbálják elkerülni a bosszantó forgalmi dugókat, ezzel minél több győzelmi pontot szerezve!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 30 perc
Gyártó :
Iello
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 610 Ft

Részletek

A Get on Board társasjáték nagyszerű választás lehet mindenki számára, aki szereti a kihívásokat és az izgalmas játékokat. A játék 2-5 játékos részvételével játszható, így barátokkal vagy családtagokkal is könnyedén játszhatjuk.

Az ajánlott korosztály 8 évtől felfelé, így az egész család vagy baráti társaság bevonható a játékba. A játékidő körülbelül 30 perc, ami ideális időtartam egy társasjátékhoz, így nem kell egész napot rászánni a játékra.

A Get on Board New York & London társasjáték rengeteg kihívást tartogat a játékosok számára. A játékosoknak meg kell építeniük a városok buszútvonalait, közben pedig utasokat kell felvenniük és leszállítaniuk, valamint elkerülniük a forgalmi dugókat. A játékosok pontokat szereznek minden sikeres út után, így a játék végén a legtöbb pontot szerző játékos nyer.

A Get on Board társasjátéknak számos elismerése van, többek között a 2019-es Golden Geek Awards társasjáték kategóriájában is díjazták. Ez egyértelműen mutatja, hogy milyen népszerű és kiváló minőségű játékról van szó.

Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor ne habozz, vásárold meg a Get on Board társasjátékot! Ezzel nem csak szórakoztató időtöltést biztosítasz magadnak és a barátaidnak, de egyúttal kiválóan fejlesztheted a döntéshozó és stratégiai készségeidet is.

Adatok

EAN
5999566845338
Cikkszám
57275

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek