Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pingvinpárosító Orchard

Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard
Pingvinpárosító Orchard

Pingvinpárosító Orchard

Mókás memóriajáték aranyos kis pingvinekkel már 3 éves kortól! Különböző ruhákban, szemüveggel vagy anélkül, lány vagy fiú pingvinek, sőt vannak szuperhősök is! Találd meg a lehető legtöbb párt a győzelemhez!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Gyártó :
Orchard
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 820 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Pingvinpárosító Orchard egy nagyszerű memóriajáték, amelyet már 3 éves kortól ajánlunk mindenkinek. A játék során aranyos kis pingvinekkel játszol, akik különböző ruhákban és szemüveggel vagy anélkül jelennek meg. Lány vagy fiú pingvinek közül is válogathatsz, sőt akár szuperhősöket is találsz közöttük!

A játék célja, hogy megtaláld a lehető legtöbb párt a pingvinek között. Ehhez természetesen szükséged lesz a memóriádra, hiszen az összes kártyát le kell pörgetned, majd meg kell keresned a párjukat. A játék nagyon szórakoztató és izgalmas, hiszen minden fordulóban más és más pingvinekkel kell játszanod.

A játékot két vagy több játékos játszhatja, így akár barátaiddal vagy családtagjaiddal is játszhatsz. A játékidő változó, de általában 15-20 percet vesz igénybe egy játszma, így tökéletes választás lehet, ha csak rövid időtávra van szükséged valami szórakoztató tevékenységre.

Az Orchard már számos elismerést és díjat nyert a játékaiért, és a Pingvinpárosító sem kivétel. A játék nagyon népszerű a gyerekek és a felnőttek körében is, és garantáltan órákra leköti és szórakoztatja a játékosokat.

Ha szeretnél egy vicces, szórakoztató és izgalmas játékot játszani, akkor válaszd a Pingvinpárosító Orchard-ot! A játék nagyszerű választás lehet akár ajándéknak is, hiszen mindenki imádni fogja a pingvineket és a játék izgalmas kihívásait. Ne habozz, szerezd be most és élvezd a játék varázsát a barátaiddal és családoddal együtt!

Adatok

EAN
5011863102034
Cikkszám
54897

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek