Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

A Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjáték

A Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjáték
-17%

A Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjáték

A Marson: Az idegenek inváziója a Vital Lacerda által készített, nagy sikert aratott és nagyra értékelt A Mars alapjáték várva várt, némileg kooperatív bővítése. Bár ez a bővítmény eredetileg a Surviving Mars nevet kapta volna, az Eagle-Gryphon Games úgy döntött, hogy a nevet A Marsra változtatja: Az idegenek inváziója, hogy jobban tükrözze a bővítmény témáját és tartalmát. A játék narratívája egy Nathan Morse által írt történet négy fejezetében található. A játékmenet négy új és különböző módot tartalmaz az alapjáték kibővítésére és lejátszására. Játszhatsz egy a sok ellen; teljesen kooperatívan; és akár szólóban is, ha akarod, a fejezettől függően. A játék négy új és teljesen újrajátszható módot tartalmaz a kolóniák létrehozására A Marson!

Itt van például az elbeszélés, amely megnyitja az első fejezetet, és megteremti a terepet az összes következő akcióhoz:

Riadó! Az érzékelők azt jelzik, hogy idegenek szállják meg a híres vörös bolygót! Az összeesküvés-elméletek hívei már régóta ezt jósolják. A küldetésetekre leselkedő veszély túl nagy; cselekednetek kell. Képesek lesztek-e megakadályozni ezeknek a lényeknek a fertőző terjedését, akik a galaxis minden lakható bolygójára el akarnak terjeszkedni? Vagy a másik oldalra játszol, egy fajra, amely kolóniát próbál létrehozni a Marson, és nem törődik a veszélyekkel, amelyeket a terjeszkedésük jelent, nem tudván, hogy mások is vannak odakint, akik alig várják, hogy az embereket "ott tartsák, ahová valók", a Földön.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 310 Ft
18 424 Ft

Részletek

A Mars - Idegen Invázó egy fantasztikus kiegészítő társasjáték, amelyet minden társasjáték rajongónak ki kell próbálnia. A játékot bármely életkorú játékos játszhatja, így bátran invitálhatod barátaidat és családodat is, hogy vegyenek részt a játékban. A játékmenet változatos és izgalmas, így garantáltan nem fogod megunni a játékot.

A Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjáték célja, hogy megakadályozzuk az idegenek terjedését a Marson. A játékot négy új és teljesen újrajátszható módja teszi izgalmassá és kihívással teli játékká. Játszhatunk egy a sok ellen, teljesen kooperatívan, akár szólóban is, ha akarod, a fejezettől függően.

A játékidő változó, attól függően, hogy melyik játékmódot választod. Azonban, általában 60-90 percig tart egy játékmenet, így érdemes időt szánni a játékra.

A Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjáték számos díjat nyert már el, amelyek bizonyítják a játék minőségét és szórakoztató jellegét. A játékot a Vital Lacerda készítette, aki már számos sikeres és elismert játékot alkotott.

Ha szereted a társasjátékokat, akkor biztosan nem fogsz csalódni a Mars - Idegen Invázó kiegészítő társasjátékban. Izgalmas és kihívásokkal teli játékmenet vár rád, amely garantáltan leköti majd a figyelmedet. Ne habozz, próbáld ki te is, és szerezd be még ma!

Adatok

EAN
736640880022
Cikkszám
69364

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek