Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gördülő birodalmak

Gördülő birodalmak

Gördülő birodalmak

A Gördülő birodalmak játékban a játékosok 3 forduló alatt minijátékok sorozatában versenyeznek, hogy minél több csillagot szerezzenek. Ez egy roll-and-write játék, ami azt jelenti, hogy a játékosok szárazfilccel írnak a játékelemekre.

Minden körben egy játékos 2 kockával dob, és minden játékos a kocka eredményeit a birodalomkártyáin használja fel, hogy nyersanyagokat generáljon és csillagokat szerezzen. A 3 forduló után az a játékos nyer, akinek a legtöbb csillaga van!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 440 Ft

Részletek

A Gördülő birodalmak egy izgalmas és egyszerű társasjáték, ami garantáltan leköt minden játékost. A játék során a résztvevők kreativitásukat és stratégiai gondolkodásukat is kamatoztathatják, mivel a nyersanyagok és csillagok megfelelő kezelése kulcsfontosságú a győzelemhez. A játék időtartama körülbelül 30-45 perc, ami egy kellemes időtöltést biztosít, legyen szó családi vagy baráti összejövetelről.

A játékhoz szükséges csak egy kocka és egy szárazfilc, így könnyű és gyors előkészülni rá. A játékteret a játékosok saját maguk rajzolják meg, így minden játék teljesen egyedi és izgalmas lehet.

A játékot 8 éves kortól ajánljuk, azonban a nehézségi szint miatt akár felnőtteknek is tökéletes választás lehet. A Gördülő birodalmak elnyerte a 2018-as Golden Geek Best Family Game díját, így biztosan nem fog csalódást okozni sem az újonc, sem a tapasztalt játékosoknak sem.

Ha szeretnél egy izgalmas és kreatív játékot játszani, akkor a Gördülő birodalmak tökéletes választás lehet számodra. Vásárold meg most és élvezd a játék nyújtotta élményeket!

Adatok

EAN
0653341029805
Cikkszám
69334

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek