Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Jellemzők:
Tartalma.
– 50 Játékkártya
– 1 játéktábla
– Játékszabályok
Játékosok száma 2–4 fő

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Keller&Mayer
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 710 Ft

Részletek

Ajánlott életkor: 5 év felett

Játékidő: kb. 20 perc

Pitypang és Lili, a két aranyos kutyus védelmezni szeretné a kertjüket, de ehhez a segítségedre van szükségük! A társasjáték során a játékosoknak kártyákat kell kijátszaniuk, amelyek segítségével megvédhetik a kertet az érkező veszélyektől, mint például a macska vagy a postás. A játék során a játékosoknak együtt kell működniük, hogy megnyerjék az összes kártyát, mielőtt az összes kertet elfoglaló veszély eléri őket.


A Pitypang és Lili társasjáték ideális választásaként szolgál a kisgyermekek számára, akik szeretnek együtt játszani barátaikkal és a családjukkal. Az egyszerű szabályok és a rövid játékidő biztosítja, hogy a játékosok könnyen beleszeressenek a játékba, miközben fejleszthetik a problémamegoldó készségeiket és a kooperációs képességeiket. A játék 2-4 játékos számára alkalmas és ajánlott 5 éves kor felett.


A Pitypang és Lili társasjáték megnyerte a "Legjobb kooperatív társasjáték" díját a Toy Insider's Holiday Gift Guide 2020-ban. Ez a játék nagyszerű ajándék lehet a kisgyermekeknek, születésnapra vagy karácsonyi ajándékként. Hagyjuk, hogy a kicsik élvezzék az elragadó kutyusokkal való játékot, miközben fontos készségeket sajátítanak el és minőségi időt töltenek el szeretteikkel. Vásárolj ma egy Pitypang és Lili társasjátékot, és csatlakozz a két kutyus izgalmas kalandjához!

Adatok

EAN
5997925713373
Cikkszám
109247

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek