Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Römi kártya standard Piatnik

5 (1 vélemény)
Römi kártya standard Piatnik

Römi kártya standard Piatnik

5 (1 vélemény)

Francia, römi kártya mely tökéletesen alkalmas a Bridge, Kanaszta vagy a Römi játékhoz is. A két pakli hátlapja eltérő színű, piros és kék. 


Keményfedeles dobozban található melyben utazásra is magaddal viheted.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Piatnik
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (169)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 020 Ft

Részletek

A Römi kártya standard Piatnik egy franciában készült kártyajáték, ami tökéletesen alkalmas a Bridge, Kanaszta vagy a Römi játékhoz. A két pakli hátlapja eltérő színű, piros és kék, így könnyen megkülönböztethetőek egymástól. A játékot akár 2-8 játékos is játszhatja egyszerre, így kiváló választás lehet baráti összejövetelekre vagy családi eseményekre.

Az ajánlott életkor a játékosok számától függően változhat, azonban általában 8 éves kortól ajánlott. A játék időtartama mindig változó, hiszen az a játékosoktól és a stratégiától függ. Általában egy játék körülbelül 30-60 percig tart, így ez egy kellemes időtöltés lehet egy rövid délutáni vagy esti szórakozáshoz.

A Römi kártya standard Piatnik keményfedeles dobozban található, így könnyen magaddal viheted bárhova, például utazáshoz vagy nyaraláshoz. A doboz mérete könnyen elfér egy táskában, így bármikor elő lehet venni. A játék kiváló minőségű, tartós kártyákból áll, így garantáltan hosszú élettartamú lesz és számtalan szórakoztató játékot ígér.

Összességében, ha szereted a kártyajátékokat és keresel egy sokoldalú, könnyen hordozható játékot, akkor a Römi kártya standard Piatnik tökéletes választás lehet számodra. Játszhatod barátaiddal, családoddal vagy akár új emberekkel is, és garantáltan kellemes időtöltést fog nyújtani mindenki számára.

Adatok

EAN
9001890219733
Cikkszám
62261

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
Rendben

Hasonló termékek