Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

A Mars társasjáték

A Mars társasjáték

A Mars társasjáték

Az első telepesek 2037-ben érkeztek meg a Marsra. A Mars Base Camp létrehozását követő évtizedekben a magánkutató cégek megkezdték egy önfenntartó kolónia létrehozását. Az egyik ilyen vállalkozás vezető űrhajósaként úttörő akarsz lenni a Mars legnagyobb, legfejlettebb kolóniájának kialakításában, a küldetés céljainak és a céged magánprogramjának megvalósításával.

A Mars több fordulóban játszódik. Amikor pályára állsz, tervrajzokat vehetsz, technológiákat vásárolhatsz és fejleszthetsz, valamint ellátmányt vehetsz a raktárból. Amikor a bolygó felszínén vagy, épületeket építhetsz a robotjaiddal, ezeket az épületeket fejlesztheted a tervrajzok segítségével, tudósokat vezethetsz és új szerződéseket szerezhetsz, valamint felfedezheted a bolygó felszínét a rovereddel. Az űrsikló fázisban a játékosok utazhatnak a kolónia és a Föld körüli pályán lévő űrállomás között. A játék megnyeréséhez a játékosoknak jelentősen hozzá kell járulniuk az első marsi kolónia fejlesztéséhez.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

45 740 Ft

Részletek

A Mars társasjáték egy izgalmas stratégiai játék, amely több fordulós játékmenetet nyújt, és lehetőséget ad arra, hogy te lehess az első ember, aki megalapítja a legnagyobb és legfejlettebb kolóniát a Mars-on. A játékban az önfenntartó kolónia létrehozása a cél, és ehhez szükséges tervrajzokat vásárolni, technológiákat fejleszteni és épületeket építeni a bolygó felszínén. Az űrsikló fázisban pedig az űrállomás és a kolónia között lehet utazni.

A játékban legfeljebb négy játékos játszhatnak, és ajánlott életkor 12 év felett. A játékidő hosszú, akár két-három órát is igénybe vehet, attól függően, hogy mennyire gyorsak a játékosok a döntéseikben.

A Mars társasjáték kiválóan alkalmas a baráti összejövetelekre, családi vacsorákra vagy bármilyen más alkalmakra, amikor szeretnénk jól szórakozni és kicsit elszakadni a mindennapi élettől. A játékmenet izgalmas és változatos, a játékosoknak folyamatosan figyelniük kell a többi játékos döntéseit és alkalmazkodniuk kell az eseményekhez.

A Mars társasjáték több díjat is nyert már, köztük az "Év Társasjátéka" díjat is elnyerte az Egyesült Államokban. Ez már önmagában is garancia arra, hogy a játék valóban kiváló minőségű és nagyon élvezetes.

Ha szeretnél egy izgalmas, változatos és jól megtervezett társasjátékot játszani, akkor a Mars társasjátékot mindenképpen ajánljuk. A játék garantáltan elszórakoztat és izgalmas kihívás elé állít, miközben rengeteg érdekességet ismerhetsz meg a Marsról és annak felfedezéséről. Vásárold meg most és légy te az első ember, aki megalapítja a legnagyobb marsi kolóniát!

Adatok

EAN
736640880053
Cikkszám
69363

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek