Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték

Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték

Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték

Niamh egy olyan univerzális karakter, aki a Tainted Grail játék mind a 4 kampányában használható, mert minden karaktertípus alapkártyáival és karaktertáblájával kombinálható. Fedezd fel Avalon történelmét az ő szemszögéből, miközben használhatod a kiváló harci és diplomáciai kártyáit. Niamh különbözik a többi karakterünktől. Az utcán született, gengszterek és sírrablók nevelték fel, ez egy ezerarcú nő, aki mindenhez ért.

Neki nincs alappaklija. Ehelyett bármelyik alappaklit használhatja, a négy általános archetípus bármelyikét kiválaszthatja, és bármelyik kampányban részt vehet. Nagyobb rugalmasságot biztosít a csapat összeállításakor, és bármilyen játékmeneti hiányosságot be tud zárni.

Saját táblával és 30 egyedi, harcra és diplomáciára alkalmas fejlesztőkártyával is rendelkezik. Ugyanilyen hasznos a Streetwise képessége is, aminek köszönhetően zavartalanul ki-be járkálhat a településeken, amíg egyedül van. Természetesen van egy hátránya is. Niamh sok helyen meglehetősen hírhedt. Mint ilyen, jelentős hírnévhátránnyal jár, ami mindenkire kiterjed, aki vele utazik.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 660 Ft

Részletek

A Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték lehetővé teszi, hogy új dimenzióba helyezd magadat Avalon világában. Ez egy olyan társasjáték, amely 1-4 játékos számára ajánlott, és 14 éves kor felett ajánlott. A játék körülbelül 90-120 percig tart, és ebben az időszakban a játékosok tájékozódhatnak és felfedezhetik Avalon történelmét Niamh szemszögéből.

A játék során a játékosok Niamh karakterét játszhatják, aki különbözik a játék többi karakterétől. A játékban Niamh személyes történetét fedezhetjük fel, miközben kiváló harci és diplomáciai kártyáit használjuk. Niamh egy olyan karakter, aki minden kampányban használható, így nagy rugalmasságot biztosít a játékmenetben.

A kiegészítő társasjáték egy saját táblával és 30 egyedi, harcra és diplomáciára alkalmas fejlesztő kártyával rendelkezik. A Streetwise képességén keresztül Niamh zavartalanul ki-be járkálhat a településeken, amíg egyedül van. Azonban, mint hírhedt személy, Niamh jelentős hírnévhátránnyal jár, ami mindenki másra is kiterjed, aki vele utazik.

A Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték több díjat is nyert, például a 2021 Golden Geek Awards-n a "Best Thematic Board Game" kategóriában. A játékmenet összetett és változatos, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok teljesen belesüljenek Avalon világába és felfedezzék annak történelmét.

Ha szeretnéd felfedezni Avalon történelmét Niamh karakterének szemszögéből, akkor a Tainted Grail - Avalon bukása: Niamh kiegészítő társasjáték a tökéletes választás számodra. Fedezd fel Avalon világát és élvezd a játékmenet változatosságát és izgalmait. Vásárold meg most, és légy részese ennek a fantasztikus kalandnak!

Adatok

EAN
9789639679573
Cikkszám
69361

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek