Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Decktective: The Gaze of the Ghost

Decktective: The Gaze of the Ghost

Decktective: The Gaze of the Ghost

Decktective: A The Gaze of the Ghost egy kooperatív nyomozós játék, 3D-s helyszínnel. A játékosoknak egy rejtélyes ügyet kell megoldaniuk egy skót múzeumban. Kijátsszák a kártyáikat, hogy információkat osszanak meg, eldobják azokat a kártyákat, amelyekről úgy gondolják, hogy rossz irányba vezetnek, megvitatják a többi játékossal a talált nyomokat, hipotéziseket és következtetéseket vonnak le, hogy megtalálják a megoldást! A játék végén a játékosoknak számos kérdésre kell válaszolniuk: Minden helyes válasz pontokat ér. Minél több pontot kapnak, annál jobb az eredményük.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 180 Ft

Részletek

A Decktective: The Gaze of the Ghost játékban 1-6 játékos vehet részt egyszerre, akiknek ajánlott életkorát 12 éves kortól felfelé határozták meg a tervezők. A játék időtartama nagyjából 60 perc, így elegendő időt biztosít az izgalmas és rejtélyes nyomozásra.

A játék nem véletlenül nyert el több díjat is, hiszen a különleges, 3D-s helyszínek és a kooperatív játékmenet miatt igazán egyedülálló élményt nyújt a játékosoknak. A Decktective: The Gaze of the Ghost játék nem csak szórakoztató, de az agyunkat is megmozgatja, hiszen a nyomozáshoz szükség van a logikus gondolkodásra, valamint az elemző és következtető képességekre.

Ha szereted a nyomozós játékokat és a kihívást, akkor a Decktective: The Gaze of the Ghost társasjáték biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Töltsd el izgalmas és rejtélyes órákat barátaiddal vagy családoddal, és bizonyítsátok be, hogy ti vagytok a legügyesebb nyomozók! Rendeld meg most a Decktective: The Gaze of the Ghost játékot, és élvezd az izgalmas nyomozást a saját otthonod kényelmében!

Adatok

EAN
9788894957204
Cikkszám
69327

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek