Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték
-12%

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék egy önálló játék a Zombicide franchise-ban, amely George A. Romero azonos című filmjén alapul.

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játékban a játékosok a film főszereplőinek szerepébe bújnak, akik egy elszigetelt házban húzódnak meg, miközben körülöttük a halottak életre kelnek. Az eredeti filmben a néhány túlélő a házban húzza meg magát, miközben a ghoulok (ahogy a filmben nevezik őket) folyamatos fenyegetést jelentenek kívülről. Ez egy feszült pszichológiai thriller, tele komor hangulatokkal és sötét témákkal, de a játékban a túlélők felvehetik a harcot az élőhalottak hordáival. A játék a szokásos Zombicide mechanikát használja.

A játék két változatot tartalmaz: Romero - ahol a karakterek az eredeti film tulajdonságaival rendelkeznek, és Zombicide: ahol a filmbeli karakterek tulajdonságait a Zombicide világának megfelelően felerősítették - de mindig megvan az esély arra, hogy visszafejlődjenek az eredeti Romero karakterükké.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

29 750 Ft
26 103 Ft

Részletek

Az Élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék 1-6 játékos számára ajánlott, akiknek szeretik a horror és túlélős játékokat. A játék időtartama nagyon változó, a játékosok számától és a nehézségi szinttől függően átlagosan 60-120 percig tart.

A Zombicide franchise rendkívül népszerű, és az Élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék sem marad el a sikerlista éléről. A játék számos díjat elnyert, köztük az "Év játéka" díjat a Golden Geek Awards-en 2019-ben.

Ha szereted a Zombicide játékokat, vagy csak szeretnél egy igazán izgalmas túlélős játékot játszani barátaiddal, akkor az Élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék tökéletes választás számodra. Az élethű zombik, a feszült hangulat és az izgalmas játékmenet garantáltan leköt majd téged és a társaságodat is. Vedd meg most, és élvezd a túlélés izgalmait az Élőhalottak éjszakáján!

Adatok

EAN
889696010896
Cikkszám
69353

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek