Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Csavargódal társasjáték

Csavargódal társasjáték
Csavargódal társasjáték
Csavargódal társasjáték
Csavargódal társasjáték
-12%

Csavargódal társasjáték

A Csavargódal, egy kooperatív és történetvezérelt "boss battle" típusú társasjáték amelyben természetfeletti szellemvonaton csapdába esett csavargó szerepébe bújhatsz. Szállj szembe a vonaton tartózkodó szellemekkel, alakítsd játékstílusodat az útközben megszerzett képességekkel és kacatokkal, és fedezd fel az Ezüst Révész titkait ebben a kísérteties és kihívásokkal teli kalandban. A Csavargódal kampányának több mint 20 forgatókönyvének mindegyikében a játékosok felváltva költik el 3 érméjüket, hogy akciókat hajtsanak végre.
El tudtok menekülni a szellemvasútról?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
45 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

24 170 Ft
21 208 Ft

Részletek

A Csavargódal társasjátékban 1-4 játékos indulhatnak el a kísérteties szellemvonaton, ahol a játékosoknak össze kell dolgozniuk egy közös cél érdekében. Ajánlott életkor 14 éves kortól, azonban a játékidő és a nehézségi szint állítható, így a kezdő és haladó játékosok is élvezhetik a játékot. A játékidő átlagosan 45-90 perc, ami tökéletes egy esti társasjátékhoz.

A Csavargódal társasjáték már számos elismerést kapott, mint például a 2021-es Golden Geek Awards Best Cooperative Game díját, ami azt mutatja, hogy a játék tényleg kiváló minőségű és nagy népszerűségnek örvend a társasjáték rajongók körében.

A játék során a játékosok együttműködnek, hogy sikeresen végigjussanak a szellemvonaton, megszabaduljanak az akadályoktól és feloldják az Ezüst Révész titkait. A játékosok választanak egy karaktert, akinek a különleges képességeit használva segítenek egymásnak az akciók végrehajtásában. Az akciók során a játékosoknak el kell osztaniuk a rendelkezésre álló érméiket, hogy sikeresen teljesítsék a feladatokat.

A Csavargódal társasjáték nem csak szórakoztató, de nagyszerű lehetőség arra, hogy fejlesszük a csapatmunka és a problémamegoldó készségeinket. A játék izgalmas és fordulatos, így garantált a jó hangulat és az élmények. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli társasjátékot, akkor a Csavargódal a tökéletes választás. Indulj el a szellemvonaton és fedezd fel az Ezüst Révész titkait!

Adatok

EAN
5999556754336
Cikkszám
69481

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek