Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tussie-Mussie társasjáték

Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték
Tussie-Mussie társasjáték

Tussie-Mussie társasjáték

A Tussie-Mussie egy viktoriánus hóborton alapul, amely a barátok és szerelmesek által cserélt virágoknak jelentéseket tulajdonított.
Az "I-Divide-You-Choose" draftolással rendelkező, 18 kártyából álló mikrojátékot három fordulóban játsszák. A játékosok sorban megnézik a pakli két legfelső lapját, majd felajánlják azokat, egy képpel felfelé és egy képpel lefelé az ellenfélnek. Az ellenfél elveszi az egyiket, a másikat pedig az aktív játékosnak hagyja.
A forduló akkor ér véget, amikor minden játékosnak négy lapja van, és ekkor a pontokat összesítik. Aki három forduló után a legmagasabb pontszámot érte el, az nyer!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 30 perc
Gyártó :
Iello
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (33)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 490 Ft

Részletek

A Tussie-Mussie társasjáték egy igazán különleges élményt nyújt minden játékosnak. A viktoriánus korszak hangulatát idéző játék alapja a virágok közötti kommunikáció, amelynek jelentéseit a játékosoknak meg kell fejteniük, hogy elérjék a legmagasabb pontszámot. A játék 18 kártyából áll, amelyeknek mindegyike egy-egy virágfajtát ábrázol, és mindegyiknek saját jelentése van.

A játékmenet rendkívül egyszerű, mégis nagyon izgalmas és izgalmas. A játékosok három fordulóban játszanak, amelyek során két lapot ajánlanak fel az ellenfélnek. Az ellenfélnek egyet kell választania, így az aktív játékosnak marad a másik. A pontok akkor számítódnak, amikor minden játékosnak négy lapja van, és aki a legmagasabb pontszámot érte el, az nyeri a játékot.

A Tussie-Mussie társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, és 14 éves kortól bárki játszhatja. A játék időtartama kb. 20 perc, így ideális választás lehet egy gyors, de izgalmas játékhoz. A játék már nyert több elismerést is, köztük a 2019-es Golden Geek Legjobb kártyajátéka díjat.

Ha szeretnél kikapcsolódni és egy különleges játékkal szórakozni, akkor a Tussie-Mussie társasjáték a tökéletes választás. Játssz barátaiddal vagy családtagjaiddal, és élvezd a virágok által közvetített üzeneteket. Tedd az ajándéklistád tetejére a Tussie-Mussie társasjátékot, és garantáltan nem fogod megbánni!

Adatok

EAN
5999566845307
Cikkszám
57278

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek