Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Munchkin 8 - Fél lóerős roham

Munchkin 8 - Fél lóerős roham

Munchkin 8 - Fél lóerős roham

Kentaurok és gyíkarcok!
A két régi jó fantasy faj Munhckin-bánásmódban részesült a Munchkin 8 – Fél lóerős roham című kiegészítőben! Továbbá új faj- és kaszttápoló lapok is érkeztek: lehettek elit, legendás vagy ősi munchkinok is! Szerezd meg mind a hármat, mert minden segítségre szükséged lesz, hogy szembenézz a hidegvérűekkel, a borzalmas nor vég nélküllel és a rettegett rabLóval!A Munchkin 8: Half Horse, Will Travel egy 112 lapos bővítmény a Munchkinhez, amely két új fajjal bővíti a játékot: Kentaur és Gyíkfickó. Számtalan más új kártyát is tartalmaz, például faj/osztályfokozókat (Elit, Legendás és Vén) és szörnyeket (Gekko On The Telly, Kentaurpede és a Lovagi Kanca).

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (23)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 660 Ft

Részletek

A Munchkin 8 - Fél lóerős roham kiegészítőt ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a fantasztikus világokat és az izgalmas kalandokat. A játékban két új faj, a Kentaur és a Gyíkfickó, csatlakozik az eddigi fantáziafajokhoz, és számos új kártya segítségével bővül a játszható terep. A játékot 3-6 játékos játszhatják, és az ajánlott korosztály 10 éves kortól kezdődik. A játékidő általában 60-90 perc, így tökéletes választás lehet egy baráti összejövetelen vagy családi délutánon.

A Munchkin 8 kiegészítő korábban elnyert már több díjat, köztük a Golden Geek Awards 2008 legjobb fantáziatársasjáték díját. A játék során a játékosok lehetnek elit, legendás vagy akár ősi munchkinok, akiknek számos akadályt kell leküzdeniük a cél érdekében. A játékmenet izgalmas és rendkívül változatos, így mindig újra és újra kihívást jelent.

Ha szereted a fantasztikus világokat és szeretnél egy izgalmas, szórakoztató játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor ne habozz! Szerezd be a Munchkin 8 - Fél lóerős roham kiegészítőt, és élvezd a fantasztikus kalandokat a kentaurok és gyíkarcok világában!

Adatok

EAN
9786155314018
Cikkszám
69368

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek