Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bal jobb dilemma társasjáték

5 (1 vélemény)
Bal jobb dilemma társasjáték
Bal jobb dilemma társasjáték
Bal jobb dilemma társasjáték
Bal jobb dilemma társasjáték

Bal jobb dilemma társasjáték

5 (1 vélemény)

Vigyázz a csúszós lejtőre! Nézz szembe őrült dilemmákkal, miközben csapattársaid megpróbálják kitalálni a válaszaidat. A Bal jobb dilemma társasjáték egy vérpezsdítő csapatépítő játék, amely feldobja a játékosokat és teszteli a gondolkodási készségüket. A játékban az a cél, hogy a játékosok minél több dilemmát oldjanak meg, amelyek között választanuk kell.

A játékot legalább 4 játékos játszhatja, de akár 8 játékos is lehet, így baráti társaságok, családok és csapatok számára is kitűnő választás lehet. Az ajánlott korosztály 14 évtől, így kifejezetten felnőtteknek szól.

A játék időtartama változó, azonban általában 30-60 percet vesz igénybe, így nem csak kikapcsolódásra, hanem időtöltésre is kiváló lehetőség.

A játék során a játékosoknak nehéz döntéseket kell hozniuk, hiszen minden döntésnek következményei vannak, így érdemes óvatosan és taktikusan válaszolni a dilemmákra. A játékmenet izgalmas és élvezetes, és a játékosok garantáltan jól fogják magukat szórakoztatni.

A játék kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a használat során bekövetkező sérüléseknek.

Összességében a Bal jobb dilemma társasjáték egy fantasztikus választás mind azoknak, akik szórakoztató időtöltésre vágynak, mind azoknak, akik a csapatépítés fontosságát szeretnék megtapasztalni. A kihívásokkal teli játék garantáltan megmozgatja az agytekervényeket, és kitűnő lehetőséget nyújt a csapatépítő tréningekhez.

Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget, hogy igazán összekovácsolódjatok és közben jól is szórakozzatok! Fedezzétek fel a Bal jobb dilemma társasjátékot még ma, és élvezzétek a szórakozás minden pillanatát!


Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 40 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (99)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 020 Ft

Adatok

EAN
5407007460175
Cikkszám
69476

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Czitrovszky Fanni
2022.12.29
A “Bal vagy jobb” társasjátékot rendeltem meg kicsivel karácsony előtt, de még az ünnepek előtt sikerült kézhez is kap km a csomagom. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Pozitív volt a rendelés mellé biggyesztett jópofa idézet.

Hasonló termékek