Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Blood Bowl: The Gouged Eye Dice Set

Blood Bowl: The Gouged Eye Dice Set

Blood Bowl: The Gouged Eye Dice Set

A Gouged Eye Blood Bowl csapat tökéletes kiegészítője, ez a Gouged Eye csapat színeiben pompázó, jóképű kockakészlet a következőket tartalmazza:

3 Blood Bowl Block kocka
2 db 6 oldalú kocka
1 8 oldalú kocka
1 16 oldalú kocka

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 220 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ha szereted a Blood Bowl-t és kifejezett rajongója vagy a Gouged Eye csapatnak, akkor ez a kockakészlet neked szól! A szettben található kockák mindegyike a Gouged Eye csapat színeiben pompázik, így még inkább beleélheted magad a játékba.

A készlet tartalmaz három Blood Bowl Block kockát, amelyekkel könnyedén dobhatod el az akcióidőben a blokkolásokat. Emellett találsz benne két darab hat oldalú kockát, egy darab nyolc oldalú és egy darab tizenhat oldalú kockát is.

A Blood Bowl: The Gouged Eye Dice Set-et bátran ajánljuk minden rajongónak, akinek fontos a részletesség és a minőség. Segít abban, hogy még magával ragadóbbá és izgalmasabbá váljon a játék, valamint a Gouged Eye csapat rajongói számára pedig szinte kötelező darab.

A játékban két játékos küzd egymással, és a cél az, hogy minél több pontot gyűjtsön. Mivel a játékban kockákkal dobunk, mindig van benne némi szerencsefaktor, így minden játék más és más. A játékot 14 éves kortól ajánljuk, és akár két órás játékidővel számolhatunk.

Az évek során a Blood Bowl számos díjat nyert, és a rajongói tábor is egyre csak növekszik. Ha te is részese szeretnél lenni ennek a fantasztikus világnak, akkor vásárold meg a Blood Bowl: The Gouged Eye Dice Set-et, és élvezd a játékot a maximumon!

Adatok

EAN
5011821081233
Cikkszám
69375

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek