Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Lángművesek társasjáték

Lángművesek társasjáték
Lángművesek társasjáték
Lángművesek társasjáték
Lángművesek társasjáték
-14%

Lángművesek társasjáték

A kézműves sárkányokat, nagyobb (és pusztító) unokatestvéreik kisebb és mágikusan tehetségesebb változatait keresik a boltosok, hogy lángművészetükkel gyönyörködtessék a vásárlókat. Lángőr vagy, aki ért a sárkányokkal való társalgás művészetéhez, ideális otthonukba helyezi őket, és varázslatokkal csábítja őket csodálatos dolgok előállítására. Hírneved nőni fog, ahogy segítesz a sárkányoknak és a boltosoknak, és a legnagyobb hírnévvel rendelkező Lángőr a Lángművesség Mestereként leszel ismert.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 160 Ft
12 232 Ft

Részletek

A Lángművesek társasjáték egy fantasztikus élményt nyújt azoknak, akik szeretik a kihívásokkal teli játékokat, és érdeklődnek a varázslatok, sárkányok és művészetek világa iránt. A játék célja, hogy megtaláld a legjobb sárkányokat, és segíts nekik kibontakozni teljes potenciáljukban a lángművesség művészetének segítségével.

A játékot 2-4 játékos játszhatja, és ajánlott életkor 8 éves kortól. A játékidő általában 45-60 perc, azonban az idő változhat, amennyiben a játékosok lassabban vagy gyorsabban haladnak.

A Lángművesek társasjáték számos díjat nyert világszerte, köztük a 2019-es Golden Geek Awards legjobb kreatív játéka díját. A játékot nagyszerű grafikai elemek jellemzik, a figurák és a játéktábla szépen kidolgozottak, és a játékmenet izgalmas és változatos.

Ha szereted a taktikázós, stratégiai játékokat, és szeretnél belemerülni a sárkányok és a művészetek világába, akkor a Lángművesek társasjáték ideális választás számodra. Nézz szét a boltokban, és vásárold meg még ma, hogy te lehess a Lángművesség Mestere!


Adatok

EAN
5999556753988
Cikkszám
69504

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek