Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Arkwright - A kártyajáték

Arkwright - A kártyajáték

Arkwright - A kártyajáték

Az Arkwright: A kártyajátékban te egy vállalkozó vagy, aki gyárakat épít, és munkásokat alkalmaz, hogy árukat állítson elő és adjon el. Minél több munkást foglalkoztatsz, annál több terméket tudsz eladni. De készülj fel a válságokra és a versenytársakra...

A játék mély és kifizetődő játékélményt nyújt. A játék három évtizedre (1770/1780/1790) terjed ki, évtizedenként négy fordulóra osztva. A sorodban új kártyákat játszol ki a kezedből, hogy gyárakat nyiss és a meglévőket fejleszd, fejlesztéseket válassz, javítsd a gyárak minőségét, gépeket építs, és új munkásokat alkalmazz. Fizethetsz pénzt is, hogy javítsd a részvényeidet, és kölcsönt vehetsz fel, ha több pénzre van szükséged a termelési költségekhez. Az akciók fázisa után fejlesztheted képességeidet a játékos tábládon lévő fejlődésjelzőid előretolásával, vagy elveheted a rendelkezésre álló fejlesztőkártyák egyikét.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 160 Ft

Részletek

Az Arkwright: A kártyajáték három és hat játékos számára is elérhető, és ajánlott korhatára 14 éves kortól. A játékidő változó, de általában 120-180 percet vesz igénybe.

Több díjat is nyert az Arkwright: A kártyajáték, például a 2019-es Golden Geek Awards "Best Card Game" kategóriájában vagy a 2019-es Meeples' Choice Awards "General Strategy Game" kategóriájában.

Ha szereted a stratégiai játékokat és a történelmi témát, akkor az Arkwright: A kártyajáték garantáltan le fog nyűgözni. Tedd próbára vállalkozói képességeidet, építs gyárakat és alkalmazz munkásokat a termelés fokozása érdekében. Az Arkwright: A kártyajáték nem csak a kihívásokkal, de a versenytársakkal és válságokkal is szembe kell nézned, így a játék minden fordulója izgalmas és kalkulált döntéseket követel meg tőled.

Szerezz be egy példányt az Arkwright: A kártyajátékból és élvezd a mély és kifizetődő játékélményt, amelyet csak ez a játék nyújthat!

Adatok

EAN
5407004492780
Cikkszám
69351

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek