Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Egyszer volt, hol nem volt... Puzzle

Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle
Egyszer volt, hol nem volt...  Puzzle

Egyszer volt, hol nem volt... Puzzle

Hol volt, hol nem volt… mesés jeleneteket ábrázoló puzzle már 2 éves kortól a finommotorika, a kézügyesség és a logikus gondolkodás fejlesztésére! Fejleszd gyermeked képességeit egy minőségi, szépen kidolgozott kirakóval!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 970 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A terméknek 2-4 játékosa lehet, akik a mesés jeleneteket ábrázoló puzzle kirakására és megfejtésére koncentrálnak. Az ajánlott korosztály 2 éves kortól kezdve egészen a felnőtt korosztályig terjed, így családi programok alkalmával is nagyszerű szórakozást nyújthat.

A játékidő 30-60 perc, így nem csak rövid szünetekben, de egy hosszabb délután eltöltésére is kiváló választás lehet. A társasjáték több díjat is elnyert, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi kikapcsolódást nyújt majd az egész családnak.

A puzzle kirakása során a gyerekek megismerhetik a mesék világát, miközben a finommotorikájuk, a kézügyességük és a logikus gondolkodásuk fejlesztése is folyamatban van. Az egyes darabok pontos illesztése és a megfejtés során kialakuló örömérzet pedig hozzájárul a gyerekek önbizalmának növekedéséhez is.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlődjön és közben szórakozzon is, akkor a Puzzle - Hol volt, hol nem volt… mesés jeleneteket ábrázoló puzzle tökéletes választás lesz. A magas minőségű kidolgozás és a mesés jelenetek garantáltan elvarázsolják majd a gyerekeket, miközben fejlesztik a kicsik képességeit. Ne habozz, válaszd ezt a fantasztikus társasjátékot, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártói Cikkszám
14180
Cikkszám
54891

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek