Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Enciklopédia társasjáték

Enciklopédia társasjáték
Enciklopédia társasjáték
Enciklopédia társasjáték
Enciklopédia társasjáték

Enciklopédia társasjáték

Üdvözlünk az Enciklopédiában! 1739-et írunk, és mint feltörekvő természettudósok és kalandorok, Buffon gróf - Darwin elődje - felbérelt titeket, hogy segítsetek neki megalkotni az első természettudományi enciklopédiát. Ennek érdekében kutatásokat fogtok végezni, ambiciózus expedíciókat szervezni és tanulmányokat publikálni a világ leglenyűgözőbb élőlényeiről! A játék során pontokat gyűjtötök, a legtöbb pontot gyűjtő természettudós nyer!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 310 Ft

Részletek

Az Enciklopédia társasjáték egy remek szórakozás minden korosztály számára. Az egész család összeülhet, hogy együtt fedezzék fel a természet csodáit, és közben rengeteg új tudásra tehetnek szert. A játékban két-hat játékos vehet részt, és ajánlott kortól függetlenül, bár a kisebbeknek esetleg segítségre lehet szükségük a játékmenet megértéséhez.

A játék során mindenki Buffon gróf csapatába tartozik, és a cél az, hogy minél több pontot gyűjtsön azáltal, hogy különböző kutatásokat végeznek és új tudományos eredményeket publikálnak. Az expedíciók során a játékosok különböző területekre utaznak, és felfedezik a világ legkülönlegesebb állatfajait. A játékmenet során nem csak a tudás és a kutatás fontos, hanem a stratégia is, hiszen az ésszerű döntések meghozatala jelentősen befolyásolhatja a végkimenetelt.

Az Enciklopédia társasjáték már számos elismerést kapott, köztük a 2019-es Ausztrál Év Társasjátéka díjat. A játék időtartama 45-60 perc, így bármikor belekezdhetünk egy újabb kalandba.

Ha szeretnéd megtanulni a természet titkait, és közben remekül szórakozni a családdal vagy barátokkal, akkor az Enciklopédia társasjáték a tökéletes választás. Fedezd fel a világ különböző tájait, ismerd meg a legmeglepőbb állatfajokat, és legyél te az, aki a legtöbb pontot gyűjti Buffon gróf csapatában!

Adatok

EAN
5999556754305
Cikkszám
69496

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek