Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kisbusz lottó

Kisbusz lottó
Kisbusz lottó
Kisbusz lottó
Kisbusz lottó

Kisbusz lottó

Izgalmas lottójáték a buszok utasaival már 3 éves kortól! Találd meg a saját utasaid a lefordított állatok között - vagy emlékezz jól, hova tették vissza a többiek! Töltsd meg a buszt, mielőtt a többiek megtennék, és nyerj!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 820 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kisbusz lottó egy remek szórakozást nyújtó társasjáték, amelynek során a játékosok különböző buszok utasait kell megtalálják a lefordított állatok között. A játék 3 éves kortól ajánlott, így már a legkisebbek is bekapcsolódhatnak a játékba. A játék során akár 4 játékos is játszhat egyszerre, így a baráti vagy családi összejövetelek remek szórakozást ígérnek.

A játékidő kb. 15 perc, amelynek során a játékosok izgalmas pillanatokat élhetnek át. A Kisbusz lottó már több díjat is elnyert, így garantáltan egy olyan társasjáték, amelynek szórakoztató és kihívást jelentő játékmenete minden korosztály számára izgalmas kihívást jelent.

A játék során a játékosok nagy koncentrációt igénylő feladatokat oldhatnak meg, így azoknak is ideális választás, akik szeretnek kihívásokkal szembesülni. A Kisbusz lottó remek szórakozást nyújt a gyermekeknek, ugyanakkor a felnőttek számára is remek alternatívát jelent a hagyományos társasjátékok helyett.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely garantáltan elnyeri a gyerekek és a felnőttek tetszését, akkor a Kisbusz lottó a tökéletes választás számodra. Próbáld ki te is, és élvezd az izgalmas játékmenetet!

Adatok

EAN
5011863102072
Cikkszám
54901

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek