Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Patchwork - 2 személyes társasjáték

Patchwork - 2 személyes társasjáték

Patchwork - 2 személyes társasjáték

Nyelv: Magyar

A Patchwork a kézimunka egyik formája, mely összevarrt szövetdarabokból hoz létre egy nagyobb mintát. Régen ez volt a módja, hogy a megmaradt ruhadarabokból használható ruhákat és takarókat gyártsanak. Ma a patchwork egy művészeti irányzat, melynél a tervezők értékes szöveteket felhasználva gyönyörű textíliákat alkotnak. A szövetek egyenetlenül összeillesztett darabjai különösen egyedi remekműveket eredményezhetnek, és ezért rengeteg textilművész alkalmazza.

Gyönyörű folttakaró készítéséhez fáradságos munka és idő szükséges, mert a rendelkezésre álló foltok egyszerűen nem akarnak összeilleni. A játékosnak körültekintően kell a foltokat kiválasztania, és figyelnie kell, hogy mindig legyen kéznél elegendő gomb - nem csak azért, hogy befejezze a takaróját, hanem hogy az elkészült alkotás jobb és szebb legyen ellenfele takarójánál.

A Patchwork egy 2 személyes társasjáték, melynek célja, hogy minél szebb és értékesebb folttakarót hozzunk létre. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és a játékidő általában 30-45 perc között mozog.

A játékhoz szükségünk lesz foltokra (játékpénz), gombokra (szintén játékpénz), és egy játéktáblára, ahol a játékosok elhelyezik a foltjaikat és gombjaikat.

A játékosok felváltva vesznek fel foltokat a közös halomból, majd elhelyezik azokat a saját játéktáblájukon. A foltoknak megvan a saját értékük és méretük, így ügyelni kell arra, hogy a játékosok minél kevesebb helyet hagyjanak üresen a saját takarójukon.

A játék során a játékosok pénzt is gyűjthetnek, melyet a gombokkal lehet megvásárolni. A gombok segítségével lehet előre haladni az időtáblán, és ezáltal több pénzt szerezni. Az időtábla egyébként az adott játékosok előrehaladását szabályozza, és különböző eseményeket is tartalmaz.

A játék végén azokat a foltokat és gombokat számoljuk össze, amik a takarónkon vannak, és ezáltal kapunk pontot. Az a játékos nyer, akinek a takarója a legértékesebb.

Összességében a Patchwork egy nagyon szórakoztató és izgalmas társasjáték, mely kihívást jelent minden játékosnak. A játékban való stratégiai gondolkodás és az időzítés kulcsfontosságúak, és garantáltan leköti az embert a játékmenet. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a logikai és stratégiai játékokat, illetve azoknak, akik szívesen alkotnak valami szépet és értékeset.


Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Gyártó :
Lookout Games
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (190)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 680 Ft

Adatok

EAN
4042677376855
Cikkszám
58815

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek