Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Francia, römi kártya mely tökéletesen alkalmas a Bridge, Kanaszta vagy a Römi játékhoz is. Utazásra is magaddal viheted.


Jellemzői:

- Tartalmaz 55db kártyalapot

- Mérete: 58x89mm

- Anyaga: kemény papír


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Piatnik
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (156)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

700 Ft

Részletek

A Römi & Póker kártya egy remek társasjáték, amelyet 2-10 játékos játszhat. Az ajánlott életkor 8 évtől kezdve, így kisebb gyermekeknek nem ajánlott a játék. A játékidő általában 30-60 perc, így nem túl hosszú, de nem is túl rövid, éppen ideális egy kis szórakozáshoz.

A kártyajáték römihez és pókerhez is ideális, de akár Bridge és Kanaszta játékokhoz is használható. A Francia kártya - Piatnik - Francia, römi kártya mérete 58x89mm, és a készlet 55 db kemény papír lapot tartalmaz. Ez a kártyajáték nagyszerűen használható utazáshoz is, hiszen nem foglal sok helyet, és könnyen magaddal viheted bárhová.

A Römi & Póker kártya játékhoz nem szükséges különösebb előképzettség, könnyen tanulható, és a játékmenet egyszerű. Azonban azért nem árt némi taktikázásra és stratégiaalkotásra, ha szeretnénk nyerni. A kártyajáték nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy barátokkal vagy családtagokkal együtt töltsünk el néhány kellemes órát, és közben fejlesszük az agyunkat, hiszen a játék során az embernek folyamatosan gondolkodnia kell, és figyelnie kell a többi játékos kártyáira is.

Összességében a Römi & Póker kártya tökéletes választás lehet mindenki számára, aki szereti a kártyajátékokat, és egy kis szórakozásra vágyik. Az egyszerű játékszabályokat könnyen meg lehet tanulni, és a játékmenet izgalmas, mégis barátságos és vidám. A készlet mérete és anyaga is ideális, így bárhol játszhatjuk, akár utazás közben is. Ajánlom minden kártyajáték rajongónak!

Adatok

EAN
9001890135217
Cikkszám
62787

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek