Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hippokratész társasjáték

Hippokratész társasjáték

Hippokratész társasjáték

Utazzon vissza Kr. e. 370-ben Görögországba, Kos szigetére. Hippokratész éppen akkor hunyt el, és ez sok kétséget ébreszt orvosi tevékenységének tartósságát illetően. Egyik utódjaként te vezetsz egy orvosokból álló csapatot, amelynek célja a betegek kezelésének állandósítása az Aszklépiosz templomában, amely később a történelem első kórházaként vált ismertté. Légy Hippokratész megfelelő utódja, és növeld hírnevedet, hogy a Földközi-tenger minden tájáról érkezzenek a betegek a valaha volt legjobb kezelés reményében.

A játék négy fordulóig tart, és minden forduló öt fázisra oszlik:

1. Kalosorisma - Minden játékos legfeljebb három beteget fogad a kórházában. Körültekintően kell kiválasztanod a betegeidet, mivel minden betegnek sürgős segítségre van szüksége, és egyeseket könnyebb kezelni, mint másokat, de ügyelj arra, hogy a leginkább rászorulókon segíts, különben elveszíted orvosként a hírnevedet.
2. Pliromi - Meg kell fizetned az orvosaidat, különben a távozásukat kockáztatod.
3. Stratologisi - Ebben a fázisban a játékosok megpróbálnak új orvosokat felvenni és gyógyszerkészleteket vásárolni. Ha a játékos mindkettőt megszerzi, bónuszt kap.
4. Therapeia - Most jön a betegek kezelésének ideje. A játékosoknak gondosan kell kirakniuk és összekapcsolniuk a megfelelő betegeket a megfelelő orvosokkal, hogy maximalizálják a vagyonukat.
5. Exis - A játékosok számolják a győzelmi és hírnévpontokat, és előkészítik a táblát a következő fordulóra.

A Hippokratész ötvözi az aukciós licitálást, a lapkák elhelyezését, az erőforrás-menedzsmentet és még sok mást, hogy egy izgalmas keveréket hozzon létre, amely kihívást jelent minden játékosnak, hogy a lehető legjobban kezelje a betegeit, és megpróbáljon Hippokratész méltó utódjává válni.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

23 240 Ft

Részletek

A játék 2-4 játékos számára ajánlott, akik szeretnének egy izgalmas és stratégiai játékot játszani. Az ajánlott korosztály 12 éves és annál idősebbek, és a játékmenet körülbelül 60-90 percig tart, így a játékosoknak sok idő van arra, hogy élvezzék a játékot és megmutassák, milyen jó orvosok.

A Hippokratész számos díjat nyert, köztük a 2018-as Golden Geek Awards "Best Board Game Artwork & Presentation" díját is elnyerte, ami azt mutatja, hogy nem csak szórakoztató és kihívást jelentő játék, hanem gyönyörű művészeti munkát is tartalmaz.

Ha szereted a stratégiai és izgalmas játékokat, akkor a Hippokratész tökéletes választás számodra. Készülj fel arra, hogy utazz vissza az időben, és éld át a görög orvoslás aranykorát. Kezeld a betegeidet, gyűjtsd a gyógyszereket és hódítsd meg az orvoslás világát. Legyél Hippokratész méltó utódja, és építsd fel a saját hírnevedet, hogy mindenki tudja, hogy te vagy a legjobb orvos. Vásárold meg a Hippokratész társasjátékot ma, és kezdd el az utazást a görög orvoslás világában!

Adatok

EAN
9786155161650
Cikkszám
69360

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek