Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték

Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték
Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték
Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték
Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték

Logiquest: Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték

Állítsd össze a szerelvényt!

A játékosnak 40, egyre nehezülő pályán kell a mozdonyt irányítania úgy, hogy összeálljon a teljes szerelvény. Egyszemélyes feladatmegoldó játék.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
15 – 20 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 440 Ft

Részletek

Az Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték egy izgalmas élményt nyújt az egész család számára. A játékban a mozdony irányítása a feladat, amelynek során 40 különböző szintet kell teljesíteni, és mindegyik lépés egyre nehezebb, így garantáltan nem fogsz unatkozni.

A játékot 1 fő részére tervezték, ezáltal az egyedül játszók is élvezhetik a játékot. A játék célja, hogy összeállítsd a teljes szerelvényt, amely egy nagyon izgalmas kihívást jelent a játékosok számára.

Ajánlott korosztály szempontjából a játék mindenki számára alkalmas, aki szereti az izgalmas és kihívást jelentő feladatokat. A játékidő is változó, de egy átlagos játék körülbelül 60 percig tart.

A társasjáték elnyerte több díjat is, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget és játékélményt kapod a Ticket to Ride Pályaudvar társasjátékkal. Ha szeretnél egy kiváló minőségű és szórakoztató társasjátékot, akkor válaszd ezt a játékot, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Szórakozz együtt a családdal, barátokkal, és élvezd az izgalmas játékmenetet, amelyet a Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték biztosít! A játékban található 40 pálya garantálja, hogy mindig új és kihívást jelentő játékmenetekkel találkozhatsz, így sosem unatkozhatsz. Ne habozz többé, válaszd ezt a fantasztikus játékot, és élvezd az egyedülálló élményt, amelyet a Ticket to Ride Pályaudvar társasjáték nyújt.

Adatok

EAN
3558380103202
Cikkszám
69505

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek