Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő

Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő

Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő

Ticket to Ride térképgyűjtemény: A játékosok mostantól vonatvonalakat hozhatnak létre a Brit-szigeteken és Pennsylvaniában.

A térképgyűjtemény pennsylvaniai része egy megosztási mechanizmussal egészíti ki a TtR alapjátékot. Minden alkalommal, amikor egy játékos befejez egy útvonalat, az adott útvonal mellett ábrázolt társaságok egyikének részesedésére tart igényt. A játék végén az, akinek több részvénye van egy vállalatból, mint az összes többi játékosnak, jutalomként pontokat kap.

A térképgyűjtemény Egyesült Királyság fele a technológia fogalmát vezeti be a TtR-be. A játék kezdetén a játékosok csak egy- és kétvonatos útvonalakat építhetnek, és csak Angliában. A vadkártyák elköltésével a játékosok három vagy annál hosszabb vonatútvonalakat építhetnek, emellett kompokat építhetnek a vízen át, és vonatútvonalakat építhetnek Skóciában, Walesben és Írországban. A játékosok bónuszkártyákat is vásárolhatnak, amelyekkel extra pontokat szerezhetnek a játék során végrehajtott bizonyos akciókért. A játék a vasúti korszak kezdetére kalauzol el minket, így a cím az egész Nagy-Britanniai és Ír Egyesült Királyságra igaz.

Bár hivatalosan a Ticket to Ride vagy a Ticket to Ride: Európa bővítménye, ez a Ticket to Ride: Skandináv országokhoz is használható. Az északi országok esetében azonban a használat három játékosra és a tartalék vonatok használatára korlátozódna. Az Egyesült Királyság térképhez 35 vonat szükséges, a Pennsylvania térképhez 45 vonat, és az Északi országokhoz minden színből 40 vonat szükséges (5 tartalékkal).

A Ticket to Ride sorozat része.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 940 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ha szeretsz társasjátékozni, akkor a Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő neked való! Ezzel a térképgyűjteménnyel mostantól vonatvonalakat hozhatsz létre a Brit-szigeteken és Pennsylvaniában. A játékban lehetőséged van befektetni társaságokba is, amelyeknek részesedéseit szerezhetsz meg, ha befejezel egy útvonalat. A játék végén pedig pontokat kaphatsz, ha az adott vállalatban több részesedésed van, mint a többi játékosnak.

Az Egyesült Királyság részben a technológia is bevezetésre kerül a játékba. Kezdetben csak rövid útvonalakat építhetsz Angliában, de vadkártyák felhasználásával hosszabb útvonalakat is kialakíthatsz. A kompok és a vonatvonalak építése Skóciában, Walesben és Írországban is megoldott. A játék során a vasúti korszak kezdetére kalauzol el minket az egész Nagy-Britanniai és Ír Egyesült Királyságon keresztül.

Ez a kiegészítő az eredeti Ticket to Ride vagy a Ticket to Ride: Európa bővítményéhez használható, de a Ticket to Ride: Skandináv országokhoz is alkalmazható. Az Északi országokban azonban a játék három játékosra korlátozódna.

A játékban a Ticket to Ride sorozat részét képezi és egy szuper módja annak, hogy barátaiddal, családoddal eltölts egy kellemes délutánt vagy estét. A játékban nincs korhatár megkötés, így bármilyen életkorban élvezheted a játékot. A játékidő pedig körülbelül 30-60 perc, így akár több játszmát is játszhatsz egy este alatt.

Ha szeretnél egy izgalmas, stratégiai játékot, akkor a Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő neked szól! A szórakozás garantált!

Adatok

EAN
824968817773
Cikkszám
69390

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek