Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ohh... igen? Társasjáték

Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték
Ohh... igen? Társasjáték

Ohh... igen? Társasjáték

Tegyél egy merész lépést a baráti összejövetelek vagy páros esték fűszerezésére az "Ohh... igen? Társasjáték" segítségével, amely az intim kérdések partijátékaként nyit új horizontokat a beszélgetések világában. Ez a különleges játék olyan témákat érint, mint a szex és az intimitás, biztosítva, hogy a résztvevők izgalmas és mély beszélgetésekbe kezdjenek.

A játék lényege, hogy a játékosok válaszolnak a különböző, előre meghatározott kérdésekre igennel vagy nemmel, majd megpróbálják kitalálni, hogyan válaszoltak a többiek. A kérdések merészsége és az előre nem látható válaszok garantálják a szórakozást és a nevetést egyaránt.

Az "Ohh... igen? Társasjáték" tökéletes választás, ha legalább három, de akár nyolc fővel is szeretnél játszani. Az ajánlott korosztály 18 év felett van, figyelembe véve a játék témáját és a kérdések jellegét. Egy játék körülbelül 30-60 percig tart, ami elegendő időt biztosít arra, hogy mindenki részt vehessen az intim témájú beszélgetésekben.

Az "Ohh... igen? Társasjáték" nem csak egy játék, hanem egy lehetőség arra, hogy jobban megismerd a barátaidat vagy a partneredet egy olyan környezetben, ahol a nyitottság és az őszinteség áll a középpontban. Akár egy buli fénypontjaként, akár egy csendes esti programként is tökéletes választás lehet, biztosítva, hogy minden résztvevő emlékezetes és intim pillanatokat éljen át.

Az "Ohh... igen? Társasjáték" garantáltan feldobja az estéteket, és új szintre emeli a játékosok közötti kapcsolatot. Ne habozz, tedd próbára magad és a társaságodat ezzel a merész és izgalmas játékkal! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, ami még közelebb hozza a játékosokat egymáshoz.


Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 45 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (190)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 500 Ft

Adatok

EAN
5999556754480
Cikkszám
69509

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek