Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Decktective: The Will Without An Heir

Decktective: The Will Without An Heir
Decktective: The Will Without An Heir
Decktective: The Will Without An Heir
Decktective: The Will Without An Heir
Decktective: The Will Without An Heir
Decktective: The Will Without An Heir

Decktective: The Will Without An Heir

Hollandia, 1698: Cornelius Kloost, a Kloos Kereskedelmi Társaság régi elnökét holtan találják.
Műtermi széfje nyitva van: benne egy még mindig lepecsételt végrendelet. Hatalomra szomjazik?

Kapzsiság? Bosszúvágy? Mi vezetett ehhez a szörnyű epilógushoz?
Gyűjtsd össze a nyomokat: dokumentumokat, nyomokat, tanúvallomásokat... Nyomozz, és állj elő hihető elméletekkel. A The Will without an Heir egy kooperatív nyomozós játék, 3D-s helyszínnel.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 180 Ft

Részletek

A játékot 1-6 játékos játszhatják, és ajánlott korosztálya 14 éves és annál idősebbeknek. Játékidőjét tekintve, a játék átlagosan 1-2 órát tart és az összes játékosnak össze kell dolgoznia annak érdekében, hogy megoldják a kihívást.

A Decktective: The Will Without An Heir több díjat is nyert, köztük a 2021-es Golden Geek Awards Best Cooperative Game és a 2020-as The Dice Tower Award for Best Game from a Small Publisher díjat.

Ha szereted a nyomozós játékokat, akkor a Decktective: The Will Without An Heir továbbfejlesztett változata neked való! Ez a játék tele van izgalommal és kihívásokkal, ahol minden játékosnak a saját észjárását kell bevetnie, hogy kiderítsék az igazságot. A játék rafinált nyomokkal és számos fordulattal rendelkezik, így sosem lehet tudni, hogy mi fog történni a következő pillanatban.

A Decktective: The Will Without An Heir egy fantasztikus ajándék lehet minden olyan személynek, aki szeret nyomozni és hajlandó kihívásokat elfogadni. A játék garantáltan leköti a játékosokat és hosszú időre elszórakoztatja őket. Ne habozz, vásárold meg most és kezdjétek el az izgalmas nyomozást a Kloos Kereskedelmi Társaság bűnös rejtélyének megoldása érdekében!

Adatok

Cikkszám
69329

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek