Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - Legendary boksz tároló doboz

Scythe - Legendary boksz tároló doboz

Scythe - Legendary boksz tároló doboz

A Scythe Legendary Box a Scythe alapjátékot, valamint mind a 3 bővítményt (a komponenseket, nem a dobozokat), a különböző kiegészítőket, promókat és egy egyedi betétet tartalmaz.

Bár a Legendary Box nem tartalmaz játékkomponenseket, tartalmaz 3 nagyméretű dobozt a kihasználatlan hely kitöltésére és a zsetonok, kártyák és egyéb laza darabok tárolására.

Mivel a Legendary Box (STM634) hossza és szélessége megegyezik a többi Scythe dobozéval, bármilyen egyedi betét tökéletesen elfér benne. Ugyanakkor kétszer olyan magas, mint az eredeti Scythe doboz, így sokkal több helyet biztosít.

A Legendás doboz a következőkkel rendelkezik:

1 óriási doboz (300x365x196mm)
3 takaródoboz (70x289x118mm)
2 távtartó, amely védi a doboz és a tuckboxok épségét szállítás közben

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe társasjáték egy fantasztikus stratégiai játék, amelyben a játékosok a 1920-as évek alternatív Európájába csöppennek, és különböző frakciók képviselőiként versenyeznek az erőforrásokért, területekért és a hatalomért. A játékot 1-5 játékos játszhatják, és a játékmenet hossza átlagosan 2 óra. A játékot középnehéznek lehet tekinteni, amely kihívást jelent mind a kezdő, mind a haladó játékosoknak.

A Scythe Legendary Box egy kiegészítő, amely minden Scythe játékosnak szüksége van a tárolás és a szállítás megkönnyítésére. A Legendary Box tartalmazza az alapjátékot, valamint mind a 3 bővítményt, amelyeket a játékosok hozzáadhatnak a játékhoz, hogy még izgalmasabbá tegyék. A doboz nem tartalmaz játékkomponenseket, de helyet biztosít minden kiegészítő, promó, zseton és kártya tárolására.

A Legendary Box egyedi betéttel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játékkomponenseket biztonságosan tárolják, hogy ne károsodjanak szállítás közben. A doboz magasabb, mint az eredeti Scythe doboz, így több helyet biztosít a komponensek számára, és a takaródobozok segítségével könnyen szétválaszthatók és szervezhetők.

A Scythe társasjáték több díjat is nyert, többek között a Golden Geek Awards, a Dice Tower Awards és a Origins Awards, ami azt mutatja, hogy a játék nagyon népszerű és elismert a társasjáték közösségben.

Ha szereted a stratégiai játékokat és az alternatív történelmet, akkor a Scythe társasjáték és a Legendary Box kiegészítő a te játékod. A játékmenet izgalmas és kihívást jelentő, a játék pedig gyönyörűen kidolgozott és nagyon magas minőségű. A Scythe társasjáték és a Legendary Box kiegészítő szükséges a játékmenet élvezetéhez, és minden játékosnak ajánljuk, aki szeretne egy fantasztikus játékot játszani barátaival vagy családjával.

Adatok

Cikkszám
69340

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek