Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Citadella társasjáték - 2021-es kiadás

Citadella társasjáték -  2021-es kiadás

Citadella társasjáték - 2021-es kiadás

Citadella társasjáték - 2021-es kiadás

Építsd fel a legszebb középkori várost, és vesd be a leghatékonyabb támogatókat! A Citadella népszerű, titkos szerepes családi partijáték, amely nagyobb társaságoknak is ideális. A játékosok fordulóról fordulóra más és más szerepet öltve - legyen az építész, püspök vagy akár orgyilkos - próbálják akadályozni egymást, miközben igyekeznek kikövetkeztetni, ki kicsoda éppen. Ez egy mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték, amely igazán izgalmas kihívást jelent mindenkinek.

A Citadella társasjáték az ideális választás minden játékos számára, aki szereti a stratégiai játékokat és a középkori témákat. Ez a játék egyedülálló és izgalmas játékélményt nyújt minden korosztály számára. Az 5-8 játékos által játszható játék ideális nagyobb társaságoknak is.

A játékosok a középkori városok építésére és támogatóik használatára összpontosítanak, miközben a titkos szerepekkel játszanak, és megpróbálják felismerni a többi játékos szándékait. Az izgalmas fordulók során a játékosoknak különféle szerepeket kell játszaniuk, mint például építész, püspök vagy orgyilkos, hogy megakadályozzák az ellenfeleiket, és megépítsék a városukat. A játékmenet változatos és izgalmas, így mindig más és más stratégiát kell alkalmazni a sikerhez.

A Citadella társasjáték ajánlott életkor 12 éves kortól, és a játékidő általában 30-60 perc között van. Ez a játék nagy sikert aratott az évek során, és nyert több díjat is, többek között a Golden Geek díjat is, amely az egyik legfontosabb társasjáték díj a világon.

Ha szereted a középkori témákat és a stratégiai játékokat, akkor a Citadella társasjáték a neked való játék. Ez a játék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a barátaiddal és családoddal közös időt tölts, és egy izgalmas játékélmény részese lehess. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló játékot, és vásárold meg most!


Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
20 – 60 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (39)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 330 Ft

Adatok

EAN
841333113513
Cikkszám
69354

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek