Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Keyforge: Age of Ascension - Archon Deck társasjáték

Keyforge: Age of Ascension - Archon Deck társasjáték

Keyforge: Age of Ascension - Archon Deck társasjáték

Utazz mélyebbre a Crucible világába az Age of Ascensionben, a KeyForge második korszakában! A világ első egyedi paklijátékának folytatásában 204 új kártyát találsz, amelyek zökkenőmentesen beépülnek a kártyakészletbe, és egy teljesen új Archon paklik gyűjteményt hoznak létre, amelyet felfedezhetsz, felfedezhetsz és elsajátíthatsz!

A KeyForge: Age of Ascension kétjátékos Starter Set csak az első lépés az új utatokon a Crucible-ben. Ahogy folytatod a végtelenül változatos, fejlődő bolygó felfedezését, az Age of Ascension Archon paklijaival bővítheted arzenálodat. Mindegyik egyedi pakli teljes játékélményt nyújt, anélkül, hogy pakliépítésre vagy boosterekre lenne szükséged. Tele stratégiai potenciállal, minden Age of Ascension Archon pakli saját névvel, Archon dizájnnal és a kártyák egyedi keverékével rendelkezik, és csak arra vár, hogy felfedezd a benne rejlő szinergiákat és erőt. Lépj be egy új korszakba, és kezdd meg a felemelkedést egy új síkba!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 820 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A KeyForge: Age of Ascension - Archon Deck a társasjátékosok számára kínál izgalmas és változatos játékélményt. A játék 2 játékos számára alkalmas, így barátaiddal vagy családtagjaiddal játszhatsz vele. Az ajánlott életkor 14 év felett van, így a felnőttek is élvezni fogják a játékot.

A játékmenet során minden játékos egyedi paklival rendelkezik, amelynek minden kártyája más és más. A játék célja, hogy megszerezd az ellenfeled kulcsait. Minden kulcshoz három különböző kulcsforgatót kell megszerezni, és a játék végén azt a játékost nyeri, aki először megszerzi a három kulcsát.

A játékidő változó, de általában 30-45 perc között van, így akár több játékot is játszhatsz egymás után.

A KeyForge: Age of Ascension - Archon Deck elnyert már több díjat is, köztük a 2019 Golden Geek Awards Best Card Game díját és a 2019 Origins Awards Best Card Game díját is. Ezek a díjak bizonyítják, hogy a játék élvezetes és izgalmas szórakozást kínál a játékosok számára.

Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor a KeyForge: Age of Ascension - Archon Deck egy remek választás lehet számodra. A változatos paklik és a stratégiai lehetőségek garantáltan lekötik majd a figyelmedet, így biztosan élvezni fogod a játékot. Ne habozz, töltsd el az idődet barátaiddal vagy családtagjaiddal és tapasztald meg, milyen izgalmas lehetőségeket rejt a Crucible világa!

Adatok

EAN
841333107819
Cikkszám
69380

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek