Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fűszerkert társasjáték

Fűszerkert társasjáték
Fűszerkert társasjáték
Fűszerkert társasjáték
Fűszerkert társasjáték

Fűszerkert társasjáték

A Fűszerkertben a gyógynövénygyűjtők versengenek, hogy a legértékesebb gyógynövénykeveréket termesszék és tárolják. Mindenki négy tárolóval kezd, amelyek mindegyike más-más csoportosítási műveletet tesz lehetővé:

- azonos típusú gyógynövények csoportosítása
- Különböző típusú növények csoportosítása
- Párok csoportosítása
- Három tetszőleges típus csoportosítása (azonos vagy különböző)

A sorodban húzol egy gyógynövényt, majd eldöntöd, hogy megtartod-e a személyes gyűjteményedben, vagy a közös kupacba teszed. Ha megtartod, a következő kártya a közös kupacba kerül; ha a közös kupacba teszed, a következő kártya a személyes gyűjteményedbe kerül.

A forduló elején dönthetsz úgy, hogy használsz-e egy edényt. Ha igen, akkor a személyes és a közösségi mezőkről összeszeded a kártyákat, csoportosítod őket, majd mindet felfordítod. Ekkor ezeket "összegyűjtötted", és nem használhatod újra a tárolót.

A játék végén a gyűjtők meghatározzák a legjobb gyűjteményt a gyűjteményükből származó értékek, a megfelelő gyógynövények és a gyógynövénykészletek kombinációjaként.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
15 – 25 perc
Gyártó :
Gémklub
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (55)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 540 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Fűszerkert társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek az életkorát 8 évtől felfelé ajánljuk. A játékidő általában 30-45 perc, ami tökéletes időtartam egy kellemes társasjátékhoz.

A játék már több díjat is elnyert, köztük a 2018-as Golden Geek Awards Best Family Board Game díjat, ami azt mutatja, hogy a játék valóban nagyszerű választás a családi játék estékhez.

A Fűszerkert társasjáték egy fantasztikus módja annak, hogy a család vagy barátok együttélését még élvezetesebbé tegyük. A játék nem csak szórakoztató és izgalmas, de segít a játékosoknak a döntéshozatali és stratégiai képességeik fejlesztésében is. A játékmenet egyszerű, de a különböző taktikák és stratégiák lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy minden játékban új dolgokat tanuljanak.

A Fűszerkert társasjáték tökéletes ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy akár magadnak is. Vásárold meg most és garantáltan élvezetes játékélményben lesz részed!

Adatok

EAN
5900221033175
Cikkszám
69408

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek