Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Uxmal társasjáték

Uxmal társasjáték

Uxmal társasjáték

UXMAL városának papjaként a te feladatod egy piramis építése. A többi pappal együttműködve díszítsd fel a piramist a pillanatnyilag legnépszerűbb bálványokkal, és gyűjtsd a hírnévpontokat. Tartsd nyitva a szemed, hiszen a bálványok népszerűsége az idő előrehaladtával változik!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Blue Orange
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Uxmal társasjáték egy izgalmas és kihívásokkal teli játék, amely az egész család számára élvezhető. A játékban a játékosok UXMAL város papjaként játszanak, akiknek a feladata, hogy egy piramist építsenek az együttműködés jegyében. Az Uxmal társasjátékban a játékosoknak össze kell dolgozniuk, hogy díszítsék fel a piramist a pillanatnyilag legnépszerűbb bálványokkal, és gyűjtsék a hírnévpontokat. A játékosoknak folyamatosan nyitva kell tartaniuk a szemüket, mivel a bálványok népszerűsége az idő elteltével változik.

Az Uxmal társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, és a játékidő körülbelül 60 perc. Az Uxmal társasjáték több díjat is nyert, köztük a 2018-as Golden Geek legjobb családi játék díját és a 2018-as Cardboard Republic társasjáték díját.

Az Uxmal társasjáték egy nagyszerű módja annak, hogy az egész család együtt játszhasson és élvezhesse az időtöltést. A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a játékosok együttműködési és stratégiai készségeit is. Az Uxmal társasjáték egy nagyszerű ajándék ötlet is lehet, amely garantáltan örömet okoz a játékosoknak. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli játékot, akkor próbáld ki az Uxmal társasjátékot!

Adatok

EAN
3664824000553
Cikkszám
69318

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek