Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - Moduláris tábla

Scythe - Moduláris tábla

Scythe - Moduláris tábla

A Scythe Modular Board a változatosság új szintjét adja a Scythe-nak, mivel a térkép (kétoldalas tábla és 4 nagy, kétoldalas lapka) és a frakciók helyszínei (bázislapkák) minden alkalommal változnak, amikor játszol. A moduláris tábla egy vázlatos elemet ad a felállításhoz, valamint egy változatot a szűkebb térképhez alacsony játékosszám esetén.

Ez egy teljesen új tábla, amelyet kifejezetten a lapkákhoz terveztek (amelyeket kifejezetten az új táblához terveztek). Mind a tábla, mind a lapkák kétoldalasak a variálhatóság maximalizálása érdekében. Ha a Scythe-t a moduláris táblával játszod, nem játszhatsz a Scythe tábla semmilyen más változatával.

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe egy kiváló stratégiai társasjáték, amelyben a játékosoknak meg kell küzdeniük a területért és a nyersanyagokért a 1920-as évek alternatív Európájában. A játék során az emberek új technológiákat fejlesztenek, hadseregeket építenek és versenyeznek az erőforrásokért, hogy az utolsó játékosként maradjanak talpon.

A játékot 1-5 játékos játszhatják, és a játék időtartama általában 2-3 óra, ami tökéletes egy hosszú játék estéhez barátokkal vagy családtagokkal. Az ajánlott korosztály 14 éves és annál idősebb játékosok számára készült.

A Scythe több díjat is nyert, többek között a Golden Geek Awards Best Board Game és a Dice Tower Awards Best Game of the Year díjat is elnyerte. Ez azért is van, mert a játék szórakoztató és izgalmas, és minden játék más és más, mivel a moduláris tábla és a lapkák változnak minden alkalommal.

Ha szereted a stratégiai játékokat és a változatosságot, akkor a Scythe és a moduláris tábla a Te játékod lehet. Tedd próbára a stratégiai készségeidet, versenyezz barátaiddal és családtagjaiddal, és élvezd az izgalmas játékélményt, amely csak a Scythe lehet. Ha szeretnél egy kiváló társasjátékot, amelyet bármikor játszhatsz, és mindig más, akkor a Scythe a választásod.

Adatok

EAN
653341028808
Cikkszám
69333

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek