Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - 2$-os érme 15 db

Scythe - 2$-os érme 15 db

Scythe - 2$-os érme 15 db

Ez a promóciós csomag 15 darab 2 dolláros fémpénzt tartalmaz, amelyet a Scythe játékban használhatsz. Minden érme átmérője körülbelül 21 mm.

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 980 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe egy fantasztikus stratégiai társasjáték, amelyben elképesztően izgalmas csatákat vivhatsz barátaiddal vagy családoddal. A játékot a Stonemaier Games fejlesztette ki és a megjelenése óta óriási népszerűségnek örvend a játékosok körében.

A Scythe játékban az 1920-as években járunk, egy alternatív történelmi világban, ahol a forradalom után különböző nemzetek és frakciók harcolnak egymással az erőforrásokért és a hatalomért. A játékosoknak a céljuk, hogy a saját frakciójukat vezessék sikerre és megnyerjék a játékot.

A Scythe játékban 1-5 játékos vehet részt, és a játékot 14 éves kortól ajánljuk. A játékidő általában 90-115 perc, ami tökéletes időtartam ahhoz, hogy teljesen elmerülj a játék izgalmaiban.

A Scythe játék számos díjat nyert már, köztük az 2016-os Golden Geek Award for Board Game of the Year díjat, ami azt mutatja, hogy ez a játék valóban kiemelkedő minőségű és tökéletes választás a stratégiai játékok rajongóinak.

A Scythe játékhoz most pedig megvásárolhatod a 2 dolláros érmék promóciós csomagját, amelyben 15 darab fémpénzt találsz. Ezeket az érméket a játékban használhatod, és még izgalmasabbá teheted a játékmenetet. Az érmék átmérője körülbelül 21 mm, így könnyen kezelhetőek és kényelmesen használhatóak.

Ha szereted a stratégiai játékokat, akkor a Scythe biztosan elnyeri majd a tetszésedet. A játék fantasztikus történetével, izgalmas játékmenetével és stimuláló kihívásaival garantáltan le fog nyűgözni. Ne habozz, szerezd be a Scythe játékot és élvezd a játék izgalmas világát!

Adatok

EAN
653341027108
Cikkszám
69337

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek