Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hol laknak az állatok?

Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?
Hol laknak az állatok?

Hol laknak az állatok?

Izgalmas lottójáték a világ állataival! Ismerd meg az esőerdő, az óceán, a sivatag és a sarkvidék állatait! Találd meg az általad birtokolt vidék lakóit még a többiek előtt! Természetismeret, memóriafejlesztés, megfigyelőkészség egy játékban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 560 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Hol laknak az állatok? egy izgalmas társasjáték, amelyben a játékosok megismerhetik a világ különböző tájain élő állatokat. A játék során a játékosoknak ki kell választaniuk egy-egy területet, mint az esőerdő, az óceán, a sivatag vagy a sarkvidék, és a területükön élő állatokat kell megtalálniuk, mielőtt a többiek megtalálják az övéiket.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és 6 éves kortól ajánlott. A játék átlagos játékidője 20-30 perc, így ideális választás lehet egy gyors, szórakoztató játékra.

A Hol laknak az állatok? számos díjat nyert már, köztük az Új Játék és Játék Mester által odaítélt Év Társasjátéka díj.

A játék segíti a természetismeretet, memóriafejlesztést és a megfigyelőkészséget egy játékban, így ideális választás lehet gyerekeknek és a családoknak egyaránt. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy kicsik és nagyok együtt játszanak és tanuljanak, miközben szórakoznak.

Ha szereted az állatokat és a játékos, interaktív játékokat, akkor ne hagyd ki a Hol laknak az állatok? játékot! Fedezd fel a világ állatait és szerezd meg a legtöbb pontot a játék végére!

Adatok

EAN
5011863101549
Cikkszám
54890

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek