Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mókás majmok

Mókás majmok
Mókás majmok
Mókás majmok
Mókás majmok

Mókás majmok

Szórakoztató szerencsejáték - egy kis stratégiával vegyítve - már 4 éves kortól! Inkáb biztonságra törekszel, vagy mersz kockáztatni a több banánért? Gyűjtsd össze a legtöbb banánt, és nyerd meg a játékot!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 360 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Mókás majmok társasjáték egy igazi szórakoztató szerencsejáték, amelyet egy kis stratégiával is megbolondíthatsz. A játékot már 4 éves kortól ajánljuk, így a kisebbek is könnyedén bekapcsolódhatnak az izgalmas játékba. A Mókás majmokban akár 2-6 játékos is részt vehet, így a család minden tagja együtt játszhat, vagy baráti társaságokban is jól jöhet.

A játék lényege, hogy minél több banánt kell összegyűjteni a majmoknak. Azonban itt jön a stratégiai rész is, ugyanis a játék során kockákat kell dobni, amelyek eldöntik, hogy hány banánt szerezhetünk. Azonban a kockadobás mellett, az is fontos, hogy melyik majmot vezetjük, ugyanis a különböző színű majmoknak különböző képességeik vannak, amelyek segíthetnek a játék során.

A Mókás majmok játékidője rövid és változatos, így a figyelem nem lankad a játék során. A játék során mindig izgalmas, hogy a játékosok mennyire mernek kockáztatni, hogy minél több banánt szerezzenek.

A Mókás majmok sokféle díjat nyert már az évek során, így biztosak lehetünk abban, hogy egy nagyszerű játékról van szó. Ha szeretnél egy játékot, amelyet bármely korosztály élvezni fog, akkor a Mókás majmok a tökéletes választás. Végre egy olyan játék, amelyben a szerencse és a stratégiai gondolkodás is együtt jár, és amelynek játékidője rövid és változatos! Ne habozz, szerezd be Te is a Mókás majmokat és garantáltan jó szórakozásban lesz részed!

Adatok

EAN
5011863102270
Cikkszám
54903

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek