Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Framework társasjáték

Framework társasjáték

Framework társasjáték

A keret 60 "egyszerű" és 60 "összetett" lapkából áll, és minden játékos 22 lapkával kezd. Egy körben a vezető játékos húz és felfed egy kiegyensúlyozott választékot az egyszerű és összetett lapkákból, eggyel több lapkával, mint ahány játékos van. Mindegyik játékos sorban kiválaszt egy-egy lapkát, a vezető játékos kénytelen az utolsó lapkát elvenni.
Amikor felveszel egy lapkát, rakd le a saját lapkád legalább egy másik lapka mellé, majd nézd meg, hogy a lapkáidon lévő feladatokat teljesítesz-e; minden egyes alkalommal, amikor ez megtörténik, fedd le a feladatot egy jelzővel. A lapkák 0-3 keretet és 0-3 feladatot tartalmaznak, ezek mindegyike négy színben pompázik. Egy feladat lehet például egy zöld 3-as, és a feladat teljesítéséhez a feladatot tartalmazó lapkának három olyan lapkával kell szomszédosnak lennie, amelyeknek zöld kerete van, akár közvetlenül, akár a zöld kerettel rendelkező lapkákkal való ortogonális kapcsolati láncon keresztül.
A feladatok lehetnek két színűek, például piros és barna, ami azt jelenti, hogy mindkét keretszín használható a feladat teljesítéséhez. Alternatívaként egy feladat lehet 4 sárga vagy 4 barna. Léteznek feltételes feladatok is, amelyekben először az egyik feladatot kell teljesíteni, mielőtt a másodikat teljesíthetjük.

Aki először helyezi el az összes zsetonját, az nyer. A Framework tartalmaz egy szólójátékot is, amelyben megpróbáljátok az összes zsetonotokat egy olyan területre helyezni, amely a lehető legközelebb áll egy 5x5-ös rácshoz.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Spielwiese
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (34)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 700 Ft

Részletek

A Framework társasjáték garantáltan lefoglalja a játékosokat, és kiváló lehetőség arra, hogy együtt töltsünk el egy kellemes estét barátainkkal vagy családunkkal. A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott korosztály 10 évtől. A játék időtartama általában 30-45 perc, így az ideális választás rövid, de szórakoztató játékra vágyók számára.

A Framework több díjat is elnyert a játékfejlesztők között, így biztos lehetünk abban, hogy egy minőségi és jól kidolgozott játékot vásárolunk. A játékmenet izgalmas és kihívást jelent minden játékos számára, hiszen mindenki saját stratégiáját követve próbálja elhelyezni lapkáit úgy, hogy minél több feladatot teljesítsen.

Ha szereted a logikai játékokat és kihívásokat, akkor biztosan élvezni fogod a Framework társasjátékot. A játék nem csak szórakoztató, de segít javítani a gondolkodási és problémamegoldó készséget is. Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely garantáltan kellemes időtöltést nyújt, és a közös játékélményre épül, akkor ne habozz tovább, válassz a Framework játék közül és élvezd az izgalmas játékmenetet!

Adatok

EAN
5999887241451
Cikkszám
58946

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek