Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Azul: Csokoládéműhely társasjáték

Azul: Csokoládéműhely társasjáték
Azul: Csokoládéműhely társasjáték
Azul: Csokoládéműhely társasjáték
Azul: Csokoládéműhely társasjáték

Azul: Csokoládéműhely társasjáték

Tegyük fel a kérdést: Melyikőtök rak ki csodásabb csokimozaikot? Az Azul: Csokoládéműhely társasjáték egy exkluzív kiadás, ami az Év Játéka díjnyertes családi társasjáték sorozatában érkezik hozzátok. A játékosok gyönyörű csokikat válogatnak, majd okosan építik be azokat a saját bonbonos dobozukba, hogy a lehető legértékesebb gyűjteményt hozzák létre. Az új játékváltozat manufaktúrakorongjai extra lehetőségeket kínálnak a játék során.

Az Azul: Csokoládéműhely társasjáték nem csak izgalmas és logikai kihívásokkal teli, de lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy megmutassák kreativitásukat saját csokoládéműhelyük felépítésével. A játék 2-4 játékos számára kínál szórakozást, ajánlott életkor pedig 8 éves kortól. Egy-egy játékmenet hossza körülbelül 30-45 percet vesz igénybe.

A játék során a versengés főként a legjobb csokoládémozaikok kirakásában nyilvánul meg. A játékosoknak válogatniuk kell a különböző csokoládék közül, és stratégikusan kell elhelyezniük azokat a táblájukon. Fontos, hogy közben figyeljenek a többi játékos lépéseire is, hiszen egy-egy rossz döntés értékes pontokat veszíthet.

Az Azul: Csokoládéműhely társasjáték egy kiváló módja annak, hogy barátokkal vagy családdal együtt töltsünk el egy kellemes estét. A játék interaktivitása és szórakoztató jellege garantálja, hogy mindenki jól fogja érezni magát. Tökéletes választás minden korosztály számára, aki szereti a logikai játékokat és szívesen áll szembe új kihívásokkal.

Ne habozz, fedezd fel te is a csokoládémozaikok csodálatos világát az Azul: Csokoládéműhely társasjátékkal! Ez a játék nem csak kiváló szórakozást nyújt, de fejleszti a logikai képességeket és az előre tervezés készségét is. Tökéletes ajándék minden korosztálynak, akik szeretik a kreativitást és az ügyességi játékokat. Rendeld meg most, és élvezd az izgalmas játékélményt az otthonod kényelméből!


Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (149)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 000 Ft
Nincs raktáron

Adatok

EAN
5999556754343
Cikkszám
69475

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek