Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Everdell: Virágfesztivál társasjáték

5 (1 vélemény)
Everdell: Virágfesztivál társasjáték
Everdell: Virágfesztivál társasjáték
Everdell: Virágfesztivál társasjáték
Everdell: Virágfesztivál társasjáték

Everdell: Virágfesztivál társasjáték

5 (1 vélemény)
Száz éve alapították Everdellt, a király ennek alkalmából egy példátlan, egész éven át tartó rendezvényt szervez.

A Virágfesztivál különböző modulokkal és darabokkal variálhatja a játékmenetet, amelyek apró, de érdekes módon változtatják Everdell működését. Ha az Everdellnek egy kis szünetet szeretnél adni az összeszerelés és szétszedés között, használhatod a lapos táblát. Ha fizikai helyet szeretnél az erőforrások és a fel nem használt munkások tárolására, akkor a játékos táblák némi állandóságot kínálnak az asztalon. Vigyetek némi aszimmetriát a játékba a különböző állatfajokra ható egyedi játékos-erőkkel. Vegyetek be több különleges eseményt, vagy használjátok a füzérdíj lapkákat, hogy még több stratégiát és pontszerzési lehetőséget adjatok a játéknak.
Jöjjön mindenki a Virágfesztiválra!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
40 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (87)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 050 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Everdell: Virágfesztivál társasjáték egy fantasztikus játékélményt nyújt a játékosoknak. A játék célja, hogy a játékosok virágokat és erőforrásokat szerezzenek, épületeket és lényeket építsenek, hogy pontokat gyűjtsenek, és később a királynak bemutassanak egy kiváló várost. A játékmenet változatos és izgalmas, mivel a játékosok különböző modulokkal és darabokkal variálhatják a játékmenetet, amelyek kis változtatásokat hoznak Everdell működésében.

A játékot 1-4 játékos játszhatják, és ajánlott 13 éves kortól. A játék kb. 40-80 percig tart, attól függően, hogy milyen játékmodult használnak a játékosok. Az Everdell: Virágfesztivál társasjáték kiváló választás a játékbarátok számára, akik szeretik a stratégiai játékokat, és élvezik a változatosságot a játékmenetben.

A játékban a játékosoknak meg kell tervezniük és felépíteniük a saját városukat, miközben versenyben állnak az ellenfeleikkel a pontokért. A játékmenet változatos, és a játékosok sok lehetőséggel rendelkeznek arra, hogy pontokat szerezzenek. Az állatfajok és az egyedi játékos-erők hozzájárulnak az aszimmetriához a játékban, és a különleges események és a füzérdíj lapkák még több stratégiát és pontszerzési lehetőséget adnak a játéknak.

Összességében az Everdell: Virágfesztivál társasjáték egy fantasztikus játékélményt nyújt, amely rengeteg változatosságot és stratégiai lehetőséget kínál a játékosok számára. A játék 1-4 játékos számára ajánlott, és 13 éves kortól játszható. A játékidő kb. 40-80 perc, attól függően, hogy milyen játékmodult használnak a játékosok. Ha szereted a stratégiai játékokat, akkor garantáltan élvezni fogod ezt a fantasztikus játékot!

Adatok

EAN
5999556754251
Cikkszám
69497

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Bodóné Csilla
2023.01.04
Nagyon elégedett vagyok gyors pontos szállítás!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek