Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Set

Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Set

Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Set

A Reikland Reavers Blood Bowl csapat tökéletes kiegészítője, ez a jóképű, Reikland Reavers csapat színeiben pompázó kockakészlet a következőket tartalmazza:

3 Blood Bowl Block kocka
2 db 6 oldalú kocka a Reikland Reavers szimbólummal a 6-oson.
1 8 oldalú kocka
1 16 oldalú kocka

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 220 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Set egy fantasztikus kiegészítője a Blood Bowl játéknak, amely lehetővé teszi, hogy még több színesebbé, izgalmasabbá és egyedülállóvá tegyük a játékot. Ez a kockakészlet a Reikland Reavers csapat színeiben pompázik, így azok, akiknek ez a csapat a kedvencük, mostantól még inkább beleélhetik magukat a játékba.

A készlet 3 Blood Bowl Block kockát tartalmaz, amelyek segítségével a játékosok egyszerűen és könnyedén eldönthetik, hogy milyen támadást hajtanak végre a pályán. Ez azt jelenti, hogy a játékmenet gördülékenyebbé válik, és mindenki élvezheti a játékot anélkül, hogy a szabályok megértésével vagy azok megjegyzésével bajlódna.

A készlet tartalmaz még 2 db 6 oldalú kockát, amelyek a Reikland Reavers csapat szimbólumával vannak ellátva a hatos oldalon. Ezen kockák használata különösen fontos, mivel ezek azok, amelyek meghatározzák a dobások eredményét.

Emellett a készletben megtalálható 1 darab 8 oldalú kocka, amelyet a játékosok akkor használnak, amikor meghatározzák a játékosok mozgását. Végül pedig a készlet tartalmaz egy 16 oldalú kockát, amely hasznos lehet a játékosoknak, amikor a játék során különböző eseményekbe botlanak.

A Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Setet mindenki számára ajánljuk, aki szeretne még jobban belemélyedni a játékmenetbe. Az ajánlott korosztály 14 éves kortól felfelé, és a játékideje a játékstílus és a játékosok számától függően változhat. Ezt a kockakészletet már díjakkal is jutalmazták, így biztosak lehetünk benne, hogy egy fantasztikus kiegészítő ez a kiváló társasjátékhoz.

Ha te is szeretnéd folytatni a Blood Bowl világában való kalandodat, akkor ne habozz, szerezd be a Blood Bowl: Reikland Reavers Dice Setet és élvezd az izgalmas, akció dús játékot!

Adatok

EAN
5011921081226
Cikkszám
69374

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek