Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

Kicsoda? Micsoda? társasjáték - Granna

Kedves Játékosok! Szeretettel mutatjuk be nektek a Kicsoda? Micsoda? társasjátékot, ami a Granna csapatának egyik büszkesége. Ez a játék 45 darab különleges kártyát tartalmaz, mindegyik egy-egy találós kérdést rejt versbe szedve. A megfejtésért nem kell messzire menni, hiszen a kártya hátoldalán egy színes rajz árulja el a választ.

A Kicsoda? Micsoda? társasjátékot úgy tervezték, hogy minden korosztály számára szórakoztató legyen. Legyen szó a legkisebbekről vagy a nagyszülőkről, mindenki talál benne örömöt. A játékosok számának nincs határa, így bárki csatlakozhat a mókához. Ajánlott életkor 6 évtől, tehát már az iskolások is bátran belekezdhetnek.

A játék célja, hogy a kártyákon szereplő találós kérdéseket a játékosok megfejtsék. A kérdések széles körből merítenek - állatok, növények, híres személyek, épületek - így garantáltan mindenki talál közöttük kedvére valót. A változatosság miatt a játék sosem válik unalmassá, és minden alkalommal új kihívásokat tartogat.

Nincs meghatározva játékidő, így mindenki a saját ritmusában haladhat. A játék során kialakuló versengés pedig tovább növeli az izgalmat. Az a játékos, aki elsőként ad helyes választ, megkapja a kártyát, és végül a legtöbb kártyát gyűjtő győz.

A Kicsoda? Micsoda? társasjáték számos díjat nyert már, köztük a prestízs Toy Award-ot is. A kártyák minősége magas, a rajzok színesek és figyelemfelkeltőek. A játék nem csak szórakoztat, hanem fejleszti a memóriát, a figyelmet és a kreativitást is.

Ne hagyjátok ki ezt a kiváló szórakozási lehetőséget! A Kicsoda? Micsoda? társasjáték tökéletes választás egy esős délutánra vagy családi összejövetelre. Vásároljátok meg most, és merüljetek el a találós kérdések izgalmas világában akár otthon, akár útközben!


Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 15 perc
Gyártó :
Granna
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 150 Ft

Adatok

EAN
5900221032550
Cikkszám
58459

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek